logo serveru  
   
Festival španělské kultury IBERICA 2007 (22. - 25. 8. 2007)
Napsal Pavel Říha   
Přejít na obsah
Festival španělské kultury IBERICA 2007 (22. - 25. 8. 2007)
Strana 2
iberica_workshop.jpgČtvrtý ročník mezinárodního festivalu španělské kultury IBERICA začíná ve středu 22. srpna v Praze a Boskovicích a do soboty 25.8. nabídne místním fanouškům i flamencovým turistům v Brně, Praze a Boskovicích celou řadu atraktivních koncertů a temperamentních tanečních kreací. Nosným tématem letošního ročníku festivalu španělské kultury IBERICA je totiž tanec.



Vážení příznivci festivalu IBERICA a flamenca Pro zájemce o iberoamerické tance či instrumentální dovednosti jsou opět připraveny čtyřdenní tvůrčí dílny, které si už dokázaly získat popularitu nejen přátelskou a tvůrčí atmosférou, ale i svou ojedinělostí. Zájemci o workshopy mohou vybírat ze široké nabídky - flamencový tanec, salsa, flamencová kytara a perkuse. Dílny pod vedením lektorů ze Španělska, Kolumbie a Slovenska se budou odehrávat už tradičně na boskovickém zámku a v přilehlých prostorách ve dnech
22. - 25. srpna a jejich vyvrcholením bude závěrečná fiesta v Zámeckém skleníku v sobotu 25. srpna.

Možnost nahlédnout do tajů flamencového rytmu a pohybu se nabízí ve třídách flamencového tance (začátečníky povede Slovenka Lucía Čellárová, pokročilé Mari Carmen Guerrero ze Španělska), flamencové kytary (začátečníkům se bude věnovat Slovák Stanko Kohutek, a pokročilé si do práce vezme zahraniční lektor), flamencových perkusí (povede už tradičně Matuš Kohútek ze Slovenska) a salsy (vyučovat bude charismatický Alvaro Vargas z Kolumbie).

Workshop trvá 10 vyučovacích hodin (po 60 minutách) v průběhu 4 dnů a nabídne tak dostatek času k individuálnímu tréninku adeptů. Frekventanti mohou prostřednictvím festivalu využít i možnosti ubytování v blízkosti zámku.

Registrační formulář a další informace nejen o dílnách lze získat na stránkách www.iberica.cz.


Pokud máte zájem o další informace, fotografie či nahrávky, kontaktujte, prosím:

Workshopy: Martina Himerová (e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny , tel.: 603 176 556)

Dramaturg festivalu IBERICA: Petr Vít (e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny , tel.: 607 534 731)

PR festivalu IBERICA: Kateřina Chlupová (e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny tel.: 736 631 203), Vilém Spilka (e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny tel.: 608 727 394), Martin Brablec
(e-mail: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny )





  Článek zatím nikdo nekomentoval.
Počet komentářů: 0
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku