logo serveru  
   
TRADICIÓN - další přípravný kurz od 11.05.2007
Napsal Pavel Říha   
s_napisem.jpgMáte zájem věnovat se latino tanci na vyšší úrovni? Bavilo by vás vystupovat s taneční skupinou? Chtěli byste se učit od předních tanečníků české salsové scény?
Taneční skupina Tradición, vítěz ankety "Český Salsero" 2005 a 2006 v kategorii "nejlepší taneční skupina", otevírá již druhý přípravný kurz pro pokročilé tanečníky a tanečnice.



Náplní kurzu bude nejen rueda de casino a salsa linea, ale také samba, congas, rumba guaguanco, chachacha, afro, body movement, styling nebo pasos libres. Kurz sestává ze šesti dvouhodinových lekcí, kdy každá lekce se bude skládat ze 3 částí. Na začátku bude pohybovka a rytmika s Honzou. Pak bude pozvaný lektor, člen skupiny Tradicion, vyučovat konkrétní tanec. Na závěr si postavíme malou choreografii a tím si zopakujeme, co jsme se naučili. Poslední hodina bude pojata jako konkurz do skupiny. Přípravka vám sice nezaručuje automaticky členství, ale rozhodně zvyšuje vaše šance na přijetí. Hlavně ale získáte mnoho návyků a dovedností, které jako vystupující tanečníci budete potřebovat.

Čas: pátek 11.05.2007 v 18.00-20.00
Adresa: Euro Dance Center, Narodní 25 (vchod z Voršilské)
Rozsah: 6x120min.
Cena: bude 1.500,-Kč/osoba nebo 2.500,-Kč/pár
Přihlášky a informace: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny

  Článek zatím nikdo nekomentoval.
Počet komentářů: 0
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku