logo serveru  
   
Croatian Summer Salsa Festival 2012
Napsal Pavel Říha   
croatian.jpgCONBIOS s.r.o ve spolupráci s TŠ Progress v Olomouci (Zuzka Riedlová a Marek Černý) se pokouší uspořádat zájezd na červnový festival v Chorvatské Rovinji.
Dopravu a ubytování zajišťujeme prostřednictvím firmy CA JF Travel ze Šumperka (http://www.autobusyfrolo.cz).
Trasa autobusu z ČR bude upravena podle lokalizace přihlášených. Předpokládáme vyzvednutí účastníků v trase Ostrava - Olomouc - Zlín - Brno a do stejných měst bude i návrat. Odjezd je naplánován na pondělí 18. 6. večer, příjezd do Rovinje 19. 6. dopoledne. Zpáteční cesta proběhne opět přes noc 25./ 26. 6. Přesné hodiny a místa odjezdu budou upřesněny.
Ubytování je objednáno v apartmánech s dvoulůžkovými ložnicemi a s vybavenými kuchyňkami. Apartmány se nachází ve vzdálenosti cca 500 m od pláže a 1000 m od historického centra města, kde probíhá většina festivalových akcí.

Jaderské moře, slunce a evropský salsa festival – to je setkání tanečníků a milovníků latinsko-americké hudby z celého světa v krásném prostředí středomořského městečka Rovinj.
Taneční večery a vystoupení se konají každou noc na různých místech a nabízejí všem možnost zatančit si, hosty budou bavit vystoupení slavných latinsko-amerických hudebních skupin, DJ's a ukázky tanců od nejlepších světových tanečníků salsy.
Během festivalu je možné denně navštěvovat workshopy věnované jak začátečníkům tak pokročilým, kde se účastníci naučí různé taneční styly salsy a další taneční techniky (salsa Cubana, LA salsa, New York salsa, rumba, cha-cha, lady staling, rueda, bachata...) od nejlepších tanečních instruktorů světa.
Festival je organizován společností Adria Produkcije d. o. o. a tanečním studiem Los Mamberos.


vice info o zajezdu a festivalu
  Článek zatím nikdo nekomentoval.
Počet komentářů: 0
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku