logo serveru  
   
VIDEO REPORT LATINO FESTIVAL URBANO 2010
Napsal Urbano production   

urbano_logo_red.jpgChceme tímto poděkovat všem návštěvníkům prvního ročníku LATINO FESTIVALU URBANO 2010. Urbano pro Vás připravuje kvalitní a exkluzivní večery, kde pro vás přivážíme zahraniční umělce. Veříme, že si získáme vaší podporu a že se našich akcí budete nadále pravidelně účastnit. Také děkujeme za mediální podporu webu http://www.salsaportal.cz/


Video report LATINO FESTIVAL URBANO 2010: http://www.youtube.com/watch?v=xheDdCZlFZU

Zde Vám také nabízíme k dispozici video report z LATINO FESTIVALU URBANO 2010, který slouží také jako pozvánka pro všechny kteří se festvialu neúčastnili a přišli tak o skvělý zážitek.





Již těď budeme pro Vás připravovat koncept a program 2hého ročníku LATINO FESTIVALU URBANO 2011, který bude opět plný zahraničních umělců.

Více informací o akcích URBANO : http://www.urbano.cz/ a nebo http://www.urbanofest.cz

S POZDRAVEM URBANO TEAM

-------------------------------------------------------------------------------

We would like to thanx to all the people coming to LATINO FESTIVAL URBANO 2010 and your support, we hope that you enjoyed and you will support our original and exlusive parties that we are bringing to your with international artist.

For more venues made by URBANO check out : http://www.urbano.cz/ We are in a process of preparing for you a program for a second edition of LATINO FESTIVAL URBANO 2011.

Big regards URBANO TEAM
 
Diskuze (0 příspěvků)

Počet komentářů: 0
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku