logo serveru  
   
PRAGUE LATIN AWARDS 2006
Napsal Pavel Říha   
duhovkacarasolution.jpgHlasovací anketa PRAGUE LATIN AWARDS 2006 byla právě spuštěna! Máte jedinečnou možnost zapojit se do hlasování o nejoblíbenější tváře a osobnosti pražské latino scény a VYHRÁT LETENKU NA KUBU! Hlasujte a rozhodněte, kdo se tento rok ocitne na výsluní Vaší přízně!


Na výsledky ankety PRAGUE LATIN AWARDS si budete muset počkat do 10. března 2007, kdy proběhne jejich slavnostní vyhlášení v pražském Retro Music Hall, jak jinak než za hvězdné účasti českých latino celebrit!

V jakých kategoriích se bude soutěžit?
Taneční školy (instruktoři)
Taneční kluby
Taneční skupiny
Etno
Djs
Hudební skupiny

Anotace soutěžících najdete zde (nenajdete zde pouze ty, kteří naší redakci nedodali svou prezentaci nebo si nepřáli soutěžit). Hlasovací anketu naleznete vpravo v menu, jak jste již zvyklí.

Do kdy a jak lze hlasovat?
Hlasovat můžete do 20. února 2007, 24.00 hod na tomto webu na hlavní stránce. K hlasování potřebujete kód, který obdržíte zasláním SMS ve tvaru "Salsero" na číslo 9000609. Tento kód je jedinečný a slouží k zajištění bezpečnosti hlasování. Cena SMS je 9Kč. Hlasovat lze vícekrát. Odesláním SMS souhlasíte s využitím vašeho telefonního čísla pro marketingové účely redakce (max 1 SMS týdně o salsa akcích) s možností se kdykoli odhlásit. Hlasováním se zařazujete automaticky do slosovánío 10 cen, včetně letenky na Kubu!

Kdy bude vyhlášen vítěz hlavní ceny - letenky na Kubu?
Losování o hlavní cenu - letenku na Kubu a dalších 10ti cen věnovaných sponzory proběhne na galavečeru PRAGUE LATIN AWARDS 2006 dne 10. března 2007 v pražském Retro Music Hall, nedaleko Náměstí Míru. Výhru získá jen takový hlasující, který přijde osobně na galavečer a bude mít u sebe telefon, ze kterého hlasoval.

Detailní program galavečera budeme včas avizovat.

Salsujte s námi a sledujte salsaonline.cz!!

Váš tým SALSAONLINE
www.salsaonline.cz
 
Diskuze (0 příspěvků)

Počet komentářů: 0
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku