logo serveru  
   
Salsa pro dámy, slečny od 4. října 2012
Napsal Veronika Preislerová   
Milé dámy a slečny,

ve čtvrtek 4. října se otevírá nový kurz SALSA PRO DÁMY ZAČÁTEČNICE, takže kdo bude mít zájem, neváhejte se přihlásit předem. Jde o taneční hodinku, kde se naučíte spoustu kroků nejen Salsy, ale i Merengue, Bachaty a Cha-chy, probereme tzv. Body Movement, díky kterému rozhýbete celé tělo a naučíte se vlnit a kroutit v karibských rytmech. 

Začneme od nuly, takže nemusíte mít žádné předešlé taneční z
kušenosti a lekce bude aktivní, takže si s sebou rozhodně vezměte tričko na převlečení a pohodlné klouzavé boty. Podpadky nejsou podmínkou, jen podtrhují elegantní pohyby a držení těla :-)

Taneční studio Dance Planet
Zubatého 4, Praha 5, Smíchov (tram Švandovo Divadlo, metro Anděl)

Čtvrtky 18:00 - 19:00 hod.
9 lekcí 1150 Kč
Začátek 4. října 2012

Pokud máte jakékoliv dotazy nebo se chcete přihlásit pište na Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny a nebo volejte na  605 244 687.

Budu se na Vás těšit!
Veronika Preislerová
www.salsa-pro-zeny.cz
Veronika Preislerová – instruktorka, choreografka, tanečniceVěnuje se Salse již 10 let. Zúčastnila se jako instruktorka a učinkující 50-ti mezinárodních Salsa Festivalů a Weekendů. V roce 2008 se stala spolu se svým partnerem Mistryní ČR v Salse. Učí párovou Salsu lineu, Mambo on2, Cha-chu, Ruedu a její specialitou je Ladies Styling v Salse do kterého zahrnuje prvky R&B, Kubánské rumby a Afra. Věnuje se také choreografické činnosti a vystoupením s dívčími tanečními skupinami a kurzisty.
  Článek zatím nikdo nekomentoval.
Počet komentářů: 0
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku