logo serveru  
   
Kizomba & Semba s Vitorem Mendesem od září 2012

Začátek kurzu ve středu :  19.09.2012

Kizomba je tanec afrických rytmů, který se objevil v Angole v 70. letech. Zrodil se na kontinentu s nespoutanou hudební historií. Kizomba je výsledkem vývoje: mladá generace při poslechu tradiční hudby jako semba cítila, že jí něco chybí - moderní a smyslné doteky. Přidáním elektronických perkusí s pomalým a velmi smyslným rytmem vznikl tanec kizomba.
V průběhu let byl zdokonalován a kizomba se rozšířila po celém světě jako hudba, která zaujme ucho a tanec, který upoutá duši. Současně se vyvíjelo mnoho dalších souvisejících zvuků a tanečních figur, jako např. tarrachinha, coladera, zouk ...
Tanec kizomba je jedinečný zážitek – tanečníci jsou ve velmi těsném tanečním držení a pohybují se ve smyslných vlnách, kde umění vést a nechat se vést nachází novou dimenzi.
Kizomba je tanec, který „spojuje lidi“ a přináší nejen mnoho radosti, ale i zvládnutí základních kroků využitelných v dalších příbuzných rytmech.

Kdy:          středa  19:30 - 20:30 hodin
Lektor:      Vitor Mendes
Cena:         180 Kč za osobu a lekci
Permanenka na 10 lekcí za 1500 Kč
(permanentku je třeba využít během 5 měsíců)
Kde:          Studio Focus

Registrace do 16.09.2012  na mailů :   Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny


vitor_mendes.p.jpg
  Článek zatím nikdo nekomentoval.
Počet komentářů: 0
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku