logo serveru  
   
JARNÍ TANEČNÍ KURZY V DANCE PLANET ZAČÍNAJÍ JIŽ 2.5.2008 !!!
Napsal Sofie da Silva   
danceplanet.jpgS radostí Vám přinášíme novou nabídku tanečních kurzů na cyklus květen-červen. Neváhejte a vybírejte, kurzy se rychle plní.
Toto jaro tu máme hned několik novinek. V pondělí od 17hod.se nyní budete moct těšit na Vámi tolik vyhledávaný kurz LAMBAEROBIKU. Nemáte rády aerobic, ale přesto se chcete pořádně zapotit a přitom si bezvadně zatančit na brazilskou populární hudbu? Tak tento kurz je pro vás jako stvořený :)

Připravili jsme pro vás také speciální POHYBOVÝ KURZ LAMBAZOUKU, který bude věnován jen vám, dámám. Pokud jste se do zouku zamilovaly, nestačí vám lekce, které jsou pro páry a chcete se zdokonalit v tanečním projevu a být schopny si víc pohrát s variacemi, které jste se už naučily, tak tento kurz je je to pravé ořechové. Kurz je veden profesionální tanečnicí zouku, která vám ukáže, jak více a lépe používat při tanci hlavu, jak využít ženské křivky a co vše se dá dělat v cambré. Vyjímečný kurz s vyjímečnou lektorkou pro vyjímečné tanečnice :) Na všechny se těšíme :)

Dále nabízíme TANEČNÍ KURZ PRO DĚTI OD 4 LET. Kurz je koncipován pro všechny úrovně zdatnosti dětí. Budou se vyučovat tance jako samba, salsa, swing, karnevalová samba a další. Ti z Vás, kteří si s sebou k zápisu přivedou mladého tanečníka nebo tanečnici, dostanou 50ti-procentní slevu z kurzu, který si sami vyberete (při účasti ve více než jednom kurzu se sleva vztahuje na kurz s nejnižší cenou. Slevy se nesčítají).

V sekci "Taneční kurzy" na www.danceplanet.cz najdete všechny podrobnosti. Kurzy si můžete rezervovat emailem nebo telefonicky, rezervace jsou platné jen po uhrazení celého kurzovného.

Od 2.května se na všechny bude těšit tým instruktorů studia Dance Planet :)

Více informací:
Taneční studio DANCE PLANET
Zubatého 4
Praha 5
www.danceplanet.cz
Tel.: 257 310 510
  Článek zatím nikdo nekomentoval.
Počet komentářů: 0
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku