logo serveru  
   
SalsaFest Brno 2009
Napsal Pavel Klein   
SalsaFest Brno 2009Esteban Isnardi poprvé v ČR!
Pozor změna: z důvodů nečekaného úrazu dochází k změně hlavního lektora na Juana Carlose Pedrosu Montalva. Více info na stránkách festivalu

Na říjen tohoto roku (konkrétně 2-4.10.2009) jsme pro vás připravili dvoudenní workshop se světoznámým lektorem salsy z Uruguaye Estebanem Isnardim. Na festivalu bude vyučovat také Mandy Valdés (Kuba) a Luďek a Pavla Lužní.

Festival bude zahájen v pátek 2.10. ve 20:00 na party v klubu Two Faces. V sobotu večer proběhne Latino party v KD Rubín. Na Latino party vystoupí kubánská kapela Santy y su Marabú a můžete se těšit na spoustu vystoupení a doprovodný program.

Více informací a přihlášky najdete na stránkách www.salsafest.cz .




SalsaFest Brno je festival s dvoudenní výukou kubánské salsy pod vedením lektorů z Uruguaye (Esteban Isnardi), z Kuby (Mandy Valdés) a samozřejmě také z České Republiky (Pavla a Luděk Lužní), kteří nebudou vyučovat salsu, ale brazilský Zouk. Festival se bude konat od pátku 2. října do neděle 4. října 2009.

Součástí festivalu je Welcome party, která se bude konat v pátek v klubu Two Faces a v sobotu velká Latino party v KD Rubín, na které vystoupí známá kubánská kapela Santy y su Marabú a o hudbu a zábavu se bude mezi vystoupeními kapely starat DJ Rodney (Bolivie). Na obou akcích budou taneční vystoupení (Esteban Isnardi a jeho partnerka Yoa, rueda de casino v podání brněnských Salsa Nuestra, brazilský Zouk nám předvedou Luděk a Pavla Lužní), ukázka brazilského bojového tance capoeiry v podání Grupo Candeias Brno pod vedením Contramestre Sazukiho (Brazílie), barmanská show a další.

V průběhu večera proběhnou i minikurzy Reggaetonu a Conga (skupinové tance i pro ty, kteří nemají žádné zkušenosti s latinsko-americkými tanci)

O míchání koktejlů a občerstvení se bude starat tým zkušených barmanů z klubu Two Faces.


Celá akce probíhá za mediální podpory
Rádia Kiss Hády a magazínu Metropolis.


  Článek zatím nikdo nekomentoval.
Počet komentářů: 0
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku