logo serveru  
   
Salsa Meets Tango - Praha 19.-21. dubna 2013
Napsal Honza Dvořák   

logo_smt2013.jpgVážení a milí tanečníci,
připravili jsme pro Vás víkend plný tance. Čekají Vás páteční i sobotní taneční párty nebo 10 hodinových workshopů v Dance Factory s vynikajícími lektory z Německa i Čech. Můžete se těšit na lekce tanců TANGO, SALSA, BACHATA, BACHATANGO apod. Naučíte se nejen základy, ale i pokročilé techniky. Neváhejte, místa se rychle zaplňují! Těšíme se na Vás nejen my, ale i skupina zahraničních přátel, kteří na víkend dorazí :)

Vážení a milí tanečníci, připravili jsme pro Vás víkend plný tance. Čeká Vás 10h workshopů v Dance Factory s vynikajícími lektory z Německa i Čech. Můžete se těšit na lekce tanců TANGO, SALSA, BACHATA, BACHATANGO apod. Naučíte se nejen základy, ale i pokročilé techniky. Vyučovat budou. ENG BELOW / DEUTSCH UNTEN

· Just Jörg & Maria (GER/CZ)
· Anne Unica (GER)
· Honza & Bohemian Salseras (CZ)
· Radka Šulcová (CAMINITO.CZ)

Můžete se také těšit na páteční i sobotní párty v rytmu salsy, tanga a další latino muziky pod vedením Djs Honzy, Jörga a dalších. Páteční free welcome party bude probíhat v krásném prostředí přímo v centru Prahy ve 360°Bar/Lounge (Fusion Hotel, animace, představení lektorů, míchané drinky, vstup zdarma). Sobotní párty bude probíhat na VELMI zajímavém místě a můžete se těšit nejen na exkluzivní prostředí, taneční show, super muziku atd. Více informací již brzy najdete na našem webu a facebook.com /bohemiansalsa. Neváhejte, počet míst je omezen velikostí tanečních sálů. Přijedou také hosté z Německa, takže se seznámíte s novými lidmi. Těšíme se na Vás!

Cena: 1200Kč (fullpass 10h + party)
Přihlášky: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Web: http://www.dancefactory.cz/aktuality/salsa_meets_tango_2013/

DEUTSCH: Liebe Tänzer, wir haben ein Wochenende voller Tanz vorbereitet. Waiting for you! 10 Stunden von Workshops mit hervorragenden Lehrkräften aus der Tschechischen Republik und Deutschland. Genießt ihr Workshops für Tango, Salsa, Bachata, Bachatango etc. Ihr lernt nicht nur die Grundlagen, sondern auch fortgeschrittene Techniken. Tanzt und genießt ihr Parties am Freitag und Samstag mit Salsa, Tango und Latino Musik von DJs Honza, Jörg und anderen. Die Willkommensparty findet in einem schönen Ambiente mitten im Zentrum von Prag in 360° Bar/Lounge statt (Hotel Fusion, Animation, Vorstellung der Dozenten, Mixgetränke, Eintritt frei!!!). Die große Samstags-Party findet an einem sehr interessanten Ort statt. Ihr könnt sich nicht nur auf ein stilvolles Ambiente sondern auch auf Tanz-Show, super Musik, etc. freuen. Weitere Informationen gibt es in Kürze auf unserer Website und facebook.com / bohemiansalsa. Beeilt Euch, denn die Teilnehmerzahl wird durch die Größe der Ballsäle beschränkt. Die Tänzer kommen aus Deutschland und Tschechien, so lernt Ihr neue Leute kennen. Wir freuen uns auf Euren Besuch!

Preis: 1200Kč / 49€ (Fullpass 10h + Party)
Anmeldungen: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Web: http://www.dancefactory.cz/aktuality/salsa_meets_tango_2013/

ENGLISH: Dear dancers, we have prepared a weekend full of dance just for You. What can you expect? The melting-pot of spicy salsa, passionate tango and sensual bachata with outstanding teachers from the Czech Republic and Germany. 10 hours of workshops takes place in studio Dance Factory just next to Wenceslas Square. You can also enjoy the Friday and Saturday party in the rhythm of salsa, tango and other latino music by DJs Honza, Jörg and others. Friday Welcome Party will take place in a beautiful location in the very center of Prague in 360'Bar/Lounge (Hotel Fusion, animation, performance trainers, mixed drinks, free admission). Saturday Gala Party will be in a very interesting place and you can enjoy its unusual location, dance shows, great music, etc. Beware, the amount of participants is strictly limited by the size of the ballroom, so do not hesitate and book you place in advance!

Fullpass price is 1200czk/49€.
Registration/info: Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny
Web: http://www.dancefactory.cz/aktuality/salsa_meets_tango_2013/
 
Diskuze (1 příspěvků)
Salsa Meets Tango - Praha 19.-21. dubna 2013
Apr 16 2013 13:58:54
Také nabízíme za 800Kč daypass nebo Cuple Fullpass pro 2 za příjemné 2000Kč Neváhejte, sál se rychle plní! Těšíme se! Honza, Jorg & team
#2302

Počet komentářů: 1
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku