logo serveru  
   
Prague Latino Festival 2.-4.12.2011
Napsal Lucie   
plf.jpgAneb mikulášský salsový festival, pojďte taky, čekájí na Vás workshopy: salsy, ruedy, bachaty, cha-chy, regetonu, rumby, zumby, lambazouku nebo také kizomby

Líbí se Vám latino hudba ale nemáte žádné zkušenosti s tančením? Nebojte se a přijďte, workshopy budou probíhat ve třech sálech a proto je zde místo na hodiny jak pro pokročilejší tanečníky tak i pro úplné začátečníky.

A pozor do 30.11.2011 můžete zakoupit fullpasy se slevou 30% pro skupiny 6ti osob. Takže správným výpočtem dojdem k tomu, že fullpass Vás vyjde na 1540 Kč !!!

Skvělý lektoři z pražských tanečních škol a hostující lektoři ze zahraničí:

Gilson and Natasha- Lambazouk, Lambazouk-Rueda, Zouk Ladies Style
Farid Ferchach - Salsa Puertorriquena - Linea, Bachata, Mambo on2, Salsa Men´s Shine: solo, spinning + footwork, Salsa Acrobatic
Leon El Rumbero a Doris Martinez - Salsa cubana, Cha Cha Cha, Son, Reggaeton
Angelo a Jana: Salsa Cubana: Rueda, Rumba
Jamba a Lilli - Dips and Tricks v Kizombě
Martina Anton - Salsa Akrobatic, Salsa Cubana, Ladies Style
Kateřina Kuřátková - zumba
Ruben Dance - Ruben Peguero, Danays Drake, Missael Ramos, Ivania Rodrigez, Gari Anibal Brito : Bachata Dominikánská, Rumba, Afro, Salsa Men´s Training v párech: otočky a vedení partnerky, Reggaeton

www.praguelatinofestival.cz

Více info v článku:


A jak už datum této akce napovídá bude to celé ve znamení Mikuláše a jeho pomocníků, ano hádáte dobře, bude to i jeden z dresscodu na večerní párty.




Dohromady Vás čekají tři úžasné párty, kde můžete ukázat vše co jste se naučili přes den. A nejen to! Pátečním večerem Vás provede Dana Morávková a Luděk Lužný. A v sobotu jsme spojili síly s taneční skupinou Tradicion a latino produkcí Urbano a můžete se těšit na Latino show of the year, kde bude bohatý program plný vystoupení, zábavy a živé latino hudby od skupiny Carisma.




A to není vše! První otevřené mistrovství v ruedě v České republice. Zúčastnit se mohou jak profesionálové v rueda battle pro profesionály s výhrou 20 000 Kč, tak i amatéři v rueda battle pro amatéry s výhrou 10 000 Kč. Přesná pravidla a podmínky zápisu budou zveřejněny na webových stránkách. A nebude chybět ani soutěž pro páry - salsa duo s výhrou 5 000 Kč.

  Článek zatím nikdo nekomentoval.
Počet komentářů: 0
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku