logo serveru  
   
Latino Festival Tabor 8.6.2019
Napsal Pavel Říha   
tabor2019.jpgTábor roztančí Latino festival

Protančený den vás čeká v sobotu 8. června ve Studiu Grand Tábor na náměstí Františka Křižíka a na zahradě Střelnice-spolkového domu v Táboře. Latino festival je akce, kterou pořádá taneční klub 6dance již popáté. Na své si přijdou tanečníci i úplní začátečníci, jednotlivci i páry, milovníci kubánské hudby.
Během dne budou probíhat taneční lekce ve Studiu Grand a Střelnici-spolkovém domě, vyučovat již tradičně přijede lektor Jesus Escobar Castillo s Adélou Janušovou z Českých Budějovic a nově také Honza Dvořák z Bohemian salseros Praha.
V rámci festivalu chystají pořadatelé večerní taneční párty s živou hudbou, letními drinky a krátkými tanečními ukázkami na zahradě Střelnice-spolkového domu. K tanci bude hrát Mezcla orquesta.

A jaké tance se budete moci naučit? Vyučovat se budou tance salsa, bachata, rueda de casino a nově také karnevalová samba. Lekce budou pro páry i jednotlivce, začátečníky i pokročilé.
Chcete se naučit tančit, poznat nové lidi a pobavit se při tom?
Přihlaste se na Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny nebo na stránkách www.6dance.cz


Na akci bychom rádi pozvali všechny příznivce těchto tanců a hudby nejenom z Tábora. 
Jsme schopni zajistit i ubytování přímo v místě konání. 


 
Diskuze (0 příspěvků)

Počet komentářů: 0
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku