logo serveru  
   
Salsa Silvestr v Jamcafé 31/12/2011
Napsal Honza Dvořák   
asilvestr2012.jpg Ahoj Salseros!
Již potřetí Vás zveme do Jamcafé na novoroční párty s Bohemian Salseros a jejich hosty. Co vás čeká? Welcome drink, podvečerní gulášek, půlnoční přípitek italským sektem Tor Dell'Elmo Brut, tradiční novoroční čočkovka a samozřejmě taneční vystoupení a animace v podání více tanečních skupin. K poslechu a tanci vám bude hrát salsa & latino music až do úplného utancování :) Na baru budete moci zakoupit vybrané koktejly za akční ceny a vše ostatní za ceny velmi příznivé vaší kapse. Pokud máte chuť, přijďte elegantně oblečeni (dámy šaty, pánové vázanku), ať máme všichni krásné silvestrovské fotky, slavíme přece Nový rok 2012!!!
Cena v předprodeji je 300,-Kč (do 24/12 včetně), po Vánocích a na místě v den akce 350,-Kč. Lístky si můžete pořídit v Jamcafé na baru (Národní 25) nebo v Dance Factory (Jindřišská 7) během našich tanečních kurzů. Neváhejte dlouho, kapacita je omezená. Těšíme se na Vaši společnost!



Salsa Silvestr v Jamcafé 31/12/2011

Již potřetí Vás zveme do Jamcafé na novoroční párty s Bohemian Salseros a jejich hosty. Co vás čeká? Welcome drink, podvečerní gulášek, půlnoční přípitek italským sektem Tor Dell'Elmo Brut, tradiční novoroční čočkovka a samozřejmě taneční vystoupení a animace v podání více tanečních skupin. K poslechu a tanci vám budeme hrát salsu + latino music až do úplného utancování :) Na baru budete moci zakoupit vybrané koktejly za akční ceny a vše ostatní za ceny velmi příznivé vaší kapse. Pokud máte chuť, přijďte elegantně oblečeni (dámy šaty, pánové vázanku), ať máme všichni krásné silvestrovské fotky, slavíme přece Nový rok 2012!!!

Cena v předprodeji je 300,-Kč (do 24/12 včetně) po Vánocích a na místě v den akce 350,-Kč. Lístky si můžete pořídit v Jamcafé na baru (Národní 25) nebo v Dance Factory (Jindřišská 7) během našich tanečních kurzů. Neváhejte dlouho, kapacita je omezená!

v ceně:
- welcome drink
- podvečerní gulášek s chlebíkem
- pochutiny na stole během celého večera
- půlnoční přípitek vynikajícím italským sektem
- tradiční novoroční čočkovka

program:
- taneční vystoupení - Bohemian Salseros
- taneční vystoupení afro - Monika Rebcová & Lamine
- animace latino, hustle & afro
- taneční hudba celý večer (salsa, bachata, kizomba, chachacha, zouk atd.)
- po celý večer akční ceny na vybrané koktejly

Těšíme se na vás!!!
Organizátoři akce - Bohemian Salseros, Jamcafé

  Článek zatím nikdo nekomentoval.
Počet komentářů: 0
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku