logo serveru  
   
FESTA BRASILEIRA V ROXY 28. 6. 2009
Napsal Grupo Capoeira Mandela   
brazil.jpg

Chcete-li zažít atmosféru Rio de Janeira,
či Bahii, nemusíte platit za letenku
- stačí zajít do Roxy

V NEDĚLI 28.6.2009

28. června v Roxy proběhne oslava začínajícího léta FESTA BRASILEIRA: Tam-Tam Orchestra, bubeníci Tam-Tam Batucada a bojovníci i tanečníci z Grupo Capoeira Mandela. Jak jinak oslavit léto, než slunnými Brasil rytmy a tancem. V Tam-Tam Orchestra se snoubí dominantní rytmika s harmonickými nástroji jako: kytara, basa, dechová sekce a samozřejmě zpěv. Tam-Tam Batucada je čistě bubenické, rytmické představení. Brazilské samby, rytmy ostrova Kuby, či západní Afriky doplňuje zpěv a brazilský strunný nástroj Cavaquinho.

Grupo Mandela je nejen taneční ale především capoeiristickou skupinou, která se nechává inspirovat afro-brazilskou kulturou. Dne 28. 6. budete mít možnost vidět a tančit s Grupo Mandela ve stylu Samba de Rio de Janeiro, Samba da roda, Axé, Lambáda, Danca do fogo, Capoeira, Mulatas, Tanec otroků a mnohem více.

Grupo Mandela není jen kulturním pojmem, je životním stylem!


Od 22:00 hodiny večerní si přijdou na své posluchači a tanečníci samby, soulu, funku, latiny, samba drum´n´bass, samba - breaks a další jiných hudebních stylů které pro Vás bude hrát známý DJ Mikuláš v houpavé a neodolatelné rytmice samby, která ho okouzlila v r. 2006 v Rio de Janeiro, odkud pravidelně telefonicky reportoval do svých pořadů Estereo na Radiu 1 a Grundfunk na Radiu Wave.brazil.jpg

  Článek zatím nikdo nekomentoval.
Počet komentářů: 0
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku