logo serveru  
   
DANCE ENERGY 2012
Napsal Pavel Říha   

danceenergy.jpgDANCE ENERGY 2012 - taneční pohárová soutěž
IDEON PARDUBICE 27.-28.10.2012

Vážení taneční přátelé,

Dovolujeme si Vás informovat, že poprvé v novodobé historii se Pardubice stanou středobodem “tanečního světa” v České republice.

Ve dnech 27.-28.10 2012 se uskuteční v pardubickém IDEONU  taneční pohárová soutěž otevřená klubům z celé České republiky.

Vybrali jsme úmyslně termín mimo hlavní sezónu, kdy toho mají tanečníci až nad hlavu, a proto bychom Vás rádi pozvali na mimosezónní přátelské porovnání kvalit Vašeho tanečního studia s ostatní špičkou v republice v uvolněnější atmosféře.

Jedná se o první ročník soutěže, která doufáme svým významem dalece přesáhne Pardubice a bude ji možné označit za podnik s celorepublikovým významem.


Jednou ze základních ambicí tohoto projektu je vytvoření tradičního soutěžního podniku, takového, na kterém se pravidelně budou setkávat a soutěžit ta nejlepší taneční studia z celé České Republiky.

Vzhledem k rozmanitosti taneční stylů (Disco dance, Street dance a hip hop, Disco a street show, Show dance, Special dance category a Latino show od dětí až po dospělé) věříme, že soutěž zaujme i širokou veřejnost, která tanečníkům připraví skvělou atmosféru.

Rádi bychom taneční sport posunuli trochu výš a tanečníkům zajistili lepší podmínky k soutěžení, které budou jistě i motivací pro další sezóny. Můžeme nabídnout nadstandardní zázemí pro jednotlivé kluby, pitný režim a bohaté ceny pro vítězné skupiny.

Hlavními cenami pro umístěné do 3. místa budou např. víkendové taneční soustředění (včetně ubytování, plné penze a pronájmu tělocvičny)  pro celou skupinu, elektronika, kosmetika, slevové vouchery, poháry, medaile, diplomy, sladkosti, energetické nápoje, drobné dárky apod. Nejen tanečním choreografům nabízíme hlídání dětí zdarma a dětský koutek s profesionálními a zkušenými animátorkami po celou dobu konání soutěže.

Do poroty se snažíme získat nezávislé a odborné porotce z řad české taneční špičky. S radostí můžeme oznámit, že svou účast potvrdila i jedna z nejúspěšnějších českých tanečnic Leona Qaša Kvasnicová, která zde nejen pro tanečníky připraví po oba dva dny i krátký taneční workshop.

Pro veřejnost zde bude připraveno kromě zajisté skvělých tanečních výkonů také pohodlné sezení na tribuně,  videoprojekce, občerstvení, prodejní stánky, skákací hrad a jiné atrakce pro děti.

Přihlašovat do soutěže se mohou taneční skupiny z celé republiky od 15.9. 2012 na stránkách www.danceenergy.cz nebo na emailu Tato adresa je chráněna proti spamování, pro její zobrazení potřebujete mít Java scripty povoleny Případné informace na telefonu +420 608 980 566.

Moc se těšíme na vaši účast.

Tým Dance Energy Pardubice

  Článek zatím nikdo nekomentoval.
Počet komentářů: 0
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku