logo serveru  
   
Proč se učit u Rubena aneb postřeh od Lenky z pobytu v Karibiku
Napsal ruben peguero   

rd_big.jpg

Pro mě, jako ryzí Evropanku :), není lehké přijít na pohyb při karibských tancích, ale 2 roky na kurzech pod dozorem Rubena přináší ovoce :)! Byla jsem také pochválena nejen Rubenem, ale i ředitelem taneční školy zdejších folklorních tanců „Ballet folklórico“ :). To není samochvála :), ale skrytá reklama ;) pro Rubena, jako výborného tanečníka a instruktora. V Karibiku jsem pochopila, že pokud se chceme naučit tančit např.karibské tance,... 
                                                

zdůrazňuji NAUČIT Smile je veliká výhoda, že správné pohyby a rytmus můžete okoukat od správného lektora. Pokud jen NAPODOBUJETE kroky karibských tanců, nikdy si nezatančíte s lehkostí a neochutnáte ty pravé karibské tance! ;) Zeptejte se sami těch salseros, kteří byli v Karibiku. Někomu trvá se naučit salsu od latinoameričana dříve, někomu déle, ale díky trpělivosti přijdete na ten správný pohyb a už to máte doma Cool! A zatančíte si i v Karibiku. Často jsem se setkala u nás s názorem, že latinoameričani ten pohyb mají v krvi. Zeptejte se latinoameričanů, kteří u nás učí. Mě zatím všichni, kterých jsem se ptala, řekli... http://ruben-dance.cz/aktuality2/  

Více informací o našich tanečně vzdělávacích pobytech na Kubě a v Dominikánské rep. a o výborných a uznávaných našich instruktorech vám přineseme postupně. Vše zveřejníme i s video ukázkami na www.ruben-dance.cz.

Přejeme vám radostné a příjemné babí léto ;) a těšíme se na vás na našich kurzech!

 

Ruben a Lenka

 
Diskuze (4 příspěvků)
Proč se učit u Rubena
Sep 02 2008 10:20:19
Neni nad to se vychvalit . Prijde mi trochu zvlastni, kdyz clanek neni aspon podepsany osobou, ktera peje tyto ody.

Anebo ze by se jednalo o reakci na kapku egoistickou reklamu Tradicionu "Naucte se tancit s temi nejlepsimi"?
#427
Re:Proč se učit u Rubena
Sep 02 2008 18:52:44
Ahoj mavo, naposledni chvili jsme s Pavlem upravili nadpis, ve kterem puvodne bylo jasne, kdo pise,tedy dekuji za poznamku. Uz jsem to v nadpisu napravila . Spise jsem v clanku chtela ukazat na to stesti, ze zde v Praze uci i kvalitni lektori z latinske ameriky . Lenka
#428
Re:Proč se učit u Rubena
Sep 04 2008 20:08:44
No mne tento zpusob sebepropagace provokuje. Tvari se to ze to je na pomezi clanku/reportaze a reklamy, ale jedna se ciste jenom o promotion vlastni skoly.

Tech postrehu z karibiku tam zrovna moc neni . Pochopil jsem, zes byla v nejake skole ... a pak nasleduje oda na Rubena.

Pokud bys tam jmenovite vypichla i ostatni "kvalitni instruktory z latinske ameriky - ci jinych casti sveta" (jak sama pises, je jich tu vice), tak ani nepipnu.
#432
Re:Proč se učit u Rubena
Sep 04 2008 20:35:39
Byla jsem tam s Rubenem, ne s jinymi instruktory z Phy, pisi, co jsem videla a slysela. Jsem svedkem pochvaly, tak jsem to rada sdelila. Co se tyce postrehu,jak zminuji, tak jich bude postupne vice.
#433

Počet komentářů: 4
< Předch.   Další >

FaceBook

Podpořte SalsaPortal a staňte se jeho fanouškem na facebooku